1st May - 31st October 2015 Stay at The Yeatman for 4 nights and experience the best of Porto and the Douro Valley, Portugal's most distinguished wine region and a Unesco World Heritage site. Take a trip up to the Douro and marvel at the breathtaking scenery including a boat trip on the river and a visit to a vineyard and winery with lunch. Back in Porto, enjoy the comfort and luxury of The Yeatman, Europe's most famous wine hotel, treating yourself to a memorable meal created by Chef Ricardo Costa in the Michelin star restaurant and enjoying the panoramic views. You will visit one of the oldest and greatest Port wine cellars, Taylor's, and have time to visit the historic city of Porto. Programme includes*: A 4 night stay in a Superior Room with terrace and panoramic views One Michelin dinner (special 4 course tasting menu with wine included)* Day trip to the Douro*: o Transfer from The Yeatman to the Douro o Boat trip from Pinhão to the winery o Guided tour of the vineyard and lunch at the winery o Boat trip to Pinhão o Transfer from the Douro to The Yeatman Guided tour at Taylor’s Port Wine Cellars (Port wine tasting included)* The Yeatman buffet breakfast served in The Orangerie Room Access to the panoramic indoor and outdoor swimming pools, gymnasium and wellbeing area of the Spa 20% price reduction on treatments at the Vinothérapie® Spa by Caudalie at The Yeatman** Free car parking Late check-out subject to availability and confirmation at check-in Price per night from: Superior Room, double occupancy: 426€ Additional Offer: Wine Maker’s Massage | 50 mins | 105€ per person A stimulating and sculpting signature massage evoking the timeless rituals of the wine making process that works with gentle pressure along the body's vital energy paths. The body is energized and muscles will be toned.
Ler maisDepois do sucesso das duas Sunset Wine Parties, o The Yeatman encerra a época com uma festa dedicada à cerveja artesanal portuguesa. E para acompanhar haverá hamburgers, leitão, pregos e cachorros, com a assinatura do chefe Estrela Michelin, Ricardo Costa. Mas nem só de cerveja se trata o evento, há também um espaço dedicado ao sushi e gin. Tradicionalmente realizada em Munique, a Oktoberfest é agora celebrada por toda a Europa e, por isso, o The Yeatman abre uma exceção à sua ligação ao vinho para celebrar esta data. A Oktoberfest acontece a 8 de outubro e reúne 20 produtores nacionais de cerveja artesanal para uma festa à moda do Porto. Amphora, Buja, Burguesa, Cinco Chagas, Gíria, Letra, Mediaevalis, Oitava Colina, OPO74, Post Scriptum Brewery, Sovina, Toira, Vadia são algumas das marcas representadas. O menu, em harmonia com o conceito da festa, apresenta uma série de petiscos, entre os quais cachorros variados com salsichas alemãs, leitão, pregos de novilho e atum, bifanas à moda do Porto e até mini francesinhas The Yeatman. Mas quem prefere outras opções poderá também usufruir de um lounge de sushi e gin. O espaço de sushi foi um dos mais concorridos das festas ao pôr-do-sol no The Yeatman e por isso volta a marcar presença nesta que será a última do ano. A tradição alemã mistura-se, por isso, com os melhores sabores nacionais, que serão servidos ao som de música ao vivo e de um DJ. Além disso, há ainda um spa lounge onde serão proporcionadas pequenas massagens. A vista, como sempre, é o pano de fundo perfeito e o elemento que diferencia as sunset parties no The Yeatman, seja qual for a estação do ano. Fonte:http://www.movenoticias.com/2015/09/the-yeatman-promove-oktoberfest-a-moda-do-porto/
Ler maisDeseja ver ou comprar artigos desta Marca ou Empresa?
Ir para a LojaDeseja fazer um pedido de orçamento ou cotação a esta Marca ou Empresa?
Pedir Orçamento